[12 Foto] Neelofa Menonggek Dengan Kebaya Ketat..Loll

on 8:37 AM
Lihat video dibawah :

Kami bukanlah peminat fesyen-fesyen terkini. Tapi kami suka melihat selebriti-selebriti terutama di tanah air kita mengenakan pakaian mereka.

Ada yang cukup kain, ada yang tak cukup kain (itu ajalah istilah fesyen yang kami tahu...heh!).

Antara selebriti yang kami suka lihat beliau berpakaian adalah Neelofa. Heheh..sebut aja Neelofa, pastinya sudah ada yang membayangkan kemontokan tubuh genitnya itu!

Ketika kami merayau-rayau di facebook, tersinggah pula di page peminat Neelofa. Mereka telah memuatnaik beberapa foto Neelofa yang berkebaya. Kebaya? Wow..

Sebenarnya foto berkenaan telah pun diambil dari blog Budiey.com ketika sebelum puasa yang lalu di The Blue Kebaya Showcase.

Menarik kebaya yang dikenakan Neelofa. Ianya rekaan Ezuwan Ismail.

Kebaya ketat diatas, skirt pendek dibawah..hehehehe...

18 comments:

  1. Anonymous

    ketiak basah weh

    Reply
    Replies
    1. hahahha sial kau die x perasan haahha
      baru habis main tuh

    2. babi , kantoi usha tetek kalau x cmne bole perasan ketiak basah

    3. hahaha..

  2. hahahhaaha...ketiak basah.....

    Reply
    Replies
    1. nape sume org dengki kt dia. ada unsur2 pHd ni...

    2. phd=perasaan hasad dengki

  3. dia plastik..hipokrit..huhu

    Reply
  4. phal la korang kutuk2 dia ...
    ketuk kepala sorang2 baru tau ...

    Reply
  5. huhu..ni bkn nak kata apa..artis la m'bri impak besar pada kita..klau artis x pkai ketat2x,seksi2x..kita pn x akn bgtu sebab..kita ni ska tiru gaya2x artis..x slahkn malaysia ubah cara pemakaian para artis..klau x b'tudung pn x apa..jnji x mcm artis ats 2..ketat sgat..menampakkn bntuk bdan..huhu...mana martabat malaysia d mata negara lain sekiranya nmpk gaya para artis bgni??mna y d namakn negara islam???x nmpkkn..ya..fesyen tetap fesyen..tpi b'pada2x..klau kita syg kat para artis..cuba btulkn..jnji nmpk cantik n seksi..ok jak..tmbah mendorong..fkirkn la..

    Reply
    Replies
    1. x bertudung pon x pa??? aurat tu hak ALLAH... kalo x tutup aurat, alahai nak menjawab ape nnti kat akhirat... fikir2kan lah...

  6. haha, ketiak basah kat gambar ketiga last xD lawak betul..

    Reply
  7. rozita lawa lgi la wei

    Reply
  8. Deodoran melekat kt bju tu...wahahahaha!!!

    Reply
  9. ni mesti ketiak penuh BULU.. wakakakakak

    Reply

Recent Posts