6 Gambar Yang Buat Mata Anda Terbeliak!

on 12/13/2012
Lihat video dibawah :






Gambar kali ini agak berat sedikit...Jadi effect dalam gambar mungkin lambat...sorry..Terbeliak tak? Mohon share..

35 comments:

  1. Anonymous

    laaaaa....2 je k...boooo....

    Reply
    Replies
    1. fuck ur mom... noob

    2. u the noob.. menatang ni .gif bukan gmbar 'mati'..

  2. Nice...mcm mne buat tu mcm tgok video tpi bukan..

    Reply
    Replies
    1. that is called gif

  3. TAK TERBELIAK JUGA TAPI.... KAGUM NI..

    Reply
  4. gambar 1st paling gempak...,

    Reply
  5. Gif je kot. -..-

    Reply
    Replies
    1. elok la tu ade muke babi... sbijik cam muke ko

    2. astarghfirullahazim... mencarut kat public tak elok.

  6. gambar leh gerak2 ...dah mcm dlm cite harry potter lak

    Reply
  7. boleh buat surat khabar harry potter mcm ni

    Reply
  8. bleh je ni wat sndr..kat ps jek, save format gift, setel

    Reply
    Replies
    1. cm mner nk amek format gif ni ek? blrh bg link dia x? thanx.

    2. blagak. tapi bodoh

  9. trbeliakkk biji mata aku!!!

    Reply
  10. wow...mcm mane buat ni?? kagum jap...sbb xpnah nmpk..

    Reply
  11. Tak kagum.. ini gif... aku akan kagum kalau gmbr 2 ni bgerak kt atas skeping kertas mcm harry potter -_-

    Reply
    Replies
    1. jangan nak blagak la sial.

  12. right click > save image as (gmba ni dlm format .gif)

    Reply
  13. klaw gif bkn sume brgerak kew?ni tmpt trtntu jerk gerak O_O

    Reply
  14. beliaknya saya~~

    Reply
  15. wah... cmna mau wt ni... teruskan usaha...

    Reply
  16. Gile style doe!!! i love it!! ;)

    Reply
  17. Mak aihhhh rosak mata aku

    Reply
  18. orang buat for fun pun nak hina hina -,- ni lah orag zaman sekarang

    Reply
  19. Mmg cool.... gmb nu begerak klau kita save dlm hp kita. Tk caya buat

    Reply
  20. bukan smua org reti bt camni..klu yg pndai sgt tu xpaya la blagak.. peace..

    Reply
  21. admin,sye post gmbr2 ni dkt blog sye yer...

    Reply
  22. nice! terbaik dowh!!

    HIBURAN:
    SERAM:
    KISAH BENAR:

    Reply

Recent Posts