Ainan Tasneem Dan Kekasih Dikatakan Asyik Berkepit Di UNIMAP

on 12/11/2012
Lihat video dibawah :

Sebelum Abang Nara bercerita mengenai Ainan Tasneem, diri ini mengucapkan tahniah kepada pasukan Kelantan yang berjaya menjulang Piala Malaysia semalam. Tahniah juga kepada pasukan ATM yang menunjukkan semangat juang yang amat tinggi. Game semalam memang sangat menarik. Hampir sakit jantung Abang Nara dibuatnya.


Berbalik kepada cerita Ainan Tasneem, sebelum ini . Membaca B*pop hari ini, rupa-rupanya kekasih Ainan Tasneem turut sama belajar di UNIMAP. Menurut artikel tersebut, gelagat Ainan Tasneem yang selalu berkepit dengan kekasihnya di perkarangan asrama membuatkan ramai penuntut UNIMAP lain rasa tidak selesa.


Abang Nara kepilkan sedikit sedutan daripada artikel tersebut untuk tatapan anda semua:-

Tapi, apabila Ainan dok berkepit dengan buah hati, malam-malam pun tak tahu nak balik lagi dan melepak di kedai makan depan asrama, tentulah ia menjadi buah mulut di kalangan penuntut. Mungkin Ainan dan kekasihnya tidak melakukan sesuatu yang jelek pada pandangan mata, tapi apabila anak dara malam-malam buta masih berkepit dengan lelaki, hishh.. kurang manis tu

Abang Nara rasa, Ainan Tasneem dan kekasih hatinya itu mungkin sedang buat ulangkaji mata pelajaran. Diorang maybe study bersama-sama untuk menghadapi peperiksaan. Sambil-sambil itu dapatlah lepaskan rasa rindu di dalam hati. Ala, korang pun pernah study kat universiti dulu kan? Mesti pernah buat macam nie jugak. Tak gitu? - Nara

0 comments:

Post a Comment

Recent Posts