Kenali Antara Blogger TERCANTIK Malaysia

on 12/14/2012
Lihat video dibawah :
Fatin Suhana -

1. Blogger tercatik Malaysia adalah post yang terdapat di beberapa blog rakan rakan Pemikir. Terdetik juga nak share untuk pengetahuan bersama. Macam macam ketegori yang dibuat oleh para blogger sekalian. Adapun post ini hanyalah sekadar post yang santai sambil berkenalan dengan rakan rakan blogger yang baharu. 

2. Adapun tajuk asal post ini adalah 19 Blogger tercantik Malaysia. Dari sudut mana penilaian dibuat tidaklah dapat Pemikir pastikan. Makanya, setuju atau tidak anda sekalian dengan tajuk ini, bukanlah menjadi satu kesalahan jenayah hehehe. 

3. Namun Pemikir merasakan ramai lagi Blogger yang cantik di Malaysia ini. Apa kata kita kelaskan pula beberapa kategori blogger kepada beberapa kategori seperti; Blogger paling Ceria, Blogger paling Sopan, Blogger paling Informatif, Blogger paling Ilmiah dan sebagainya.

Nisa Kay -

Arxar Nadhirah -

Bella Dela Rosa -

Amirah Filzah -

Balqis Bahari -

Nathrah/CaMca Dan Garfu -

Fatin Liyana -

Ara Lee -

Linda Roslan -

Sarazaqea -

Syie Mazlan -

Hanis Zalikha - Dah jadi Pelakon pun dia ni hasil populariti blog 

Shafinatul -

MisSyuha -

Liyana Mardiana -

Zafirah Hanis -

Yuyu Zulaikha -

Nazneen Najib -

4. Adapun pemikir ingin mengambil kesempatan ini untuk bertanya kepada para pembaca sekalian. Apakah KATEGORI Yang Paling Sesuai untuk Blog Suara Pemikir ini. Thanks

7 comments:

  1. Anonymous

    aurat masih boleh diperbaiki penjagaan dan penutupannya...

    Reply
  2. dan jangan sebarkan gambar yg x tutup aurat,kita dpt dosa jugak!

    Reply
  3. memang sangat cantik tapi aurat kena jaga

    Reply
  4. Ada muka2 lama juga. Disyorkan agar tidak bias dlm me-rankingkan blogger

    Reply
  5. Wajah yg cantik bukan untuk tayangan umum, tp tuk tatapan suami shj.. Itulah secantik2 perhiasan dunia..

    Reply
  6. i think maria elena also one of the hot and famous blogger la..

    Reply

Recent Posts