Neelofa Didakwa Kurang Ajar – Nuritha Harith

on 12/11/2012
Lihat video dibawah :

Neelofa Didakwa Kurang Ajar – Nurita Harith: Sejak kebelakangan ini kontroversi yang dikaitkan dengan pengacara dan , Neelofa semakin menjadi perbualan media.

Terbaru apabila status seorang pereka fesyen baru, Nurita Harith yang telah mendakwa pengacara program ‘MeleTop’ itu sebagai tidak profesional dan kurang ajar.

Bagi mendapatkan penjelasan Neelofa berhubung isu ini, sebuah portal hiburan tanah air cuba mendapatkan komen daripada pelakon kelahiran Kelantan ini. Bagaimanapun pelakon cantik itu enggan mengulas lanjut berhubung status Twitter yang diketengahkan .

“Maaf. Lofa tak nak komen apa-apa. Sebenarnya ramai wartawan yang telefon serta bertanyakan tentang perkara ini, tapi Lofa memang tak bagi komen kepada siapa-siapa pun. Minta maaf ya”

Pihak media terpaksa menghormati permintaan itu dan menganggap Lofa tidak ingin memperbesar-besarkan perkara ini atas alasan tertentu.

Terbaru Neelofa bakal berangkat ke Dubai bagi bercuti bersama keluarganya esok, Neelofa ke Dubai setelah selesai rakaman program MeleTop di Astro Ria. – @

4 comments:

 1. Anonymous

  hahaha perkara kecik je kot!

  Reply
 2. pompuan ni mmg kurang ajar...pompuan kelantan kan

  Reply
 3. woooo.....kalau org ats lelaki, mesti dia frust xdpt org klntan..kalau dia pmpuan, mesti dia ade jeles pape ngn org klntn...wakaka....booooo...bolok demo...

  Reply
 4. org klntan ke org ape ke, kalo dah mmg kurang ajar..tetap kurang ajar.. tak pelu salahkan org dlm sesuatu ngri.. mngkin dlm ngri ko pun bnyak yg kurang ajar ko je yang tak tahu.. sbb ko bodoh nak mampus.. hahahaha

  Reply

Recent Posts