Neelofa Kesal Gambar Lama Video Seksi Tersiar

on 12/12/2012
Lihat video dibawah :
Gambar-gambar seksi Neelofa berkemban dalam sebuah video muzik ini sebenarnya sudah lama. Sekitar tahun 2009-2010. Namun begitu, kami tidak hairan jika cerita ini bangkit kembali selepas Neelofa sekarang sudah popular. Biasalah tu. Jadi tidak hairanlah, jika cerita-cerita ‘zaman lampau’ akan terjaja.

Aksi Neelofa yang hanya memakai pakaian yang cukup seksi itu menarik perhatian ramai. Biasalah. Gambar zaman muda, baru nak naik gitu.“Dah tak ada modal la tu nak buat cerita. Yang hairannya itu gambar lama saya semasa terlibat dalam pembikinan video muzik kumpulan Tilu. Tak salah saya tiga atau empat tahun dulu. Jadi kenapa baru sekarang nak keluarkan?

Saya sendiri pelik macam mana mereka boleh keluarkan gambar tu semula. Kalau tak ada modal sekalipun nak naikkan rating masing-masing tak perlulah buat macam tu pada saya. Kumpulan Tilu tu pun dah senyap sekarang tapi ada pula orang yang tak ada kerja ambil dan sebar gambar tu semula. Sejujurnya saya tak marah pun cuma geram sebab mereka sengaja nak aibkan orang.

Lantaklah nak buat apa pun asalkan jangan melampaui batas. Cerita macam ni memang tak perlu dilayan, kalau layan akan berpanjangan,” kata Neelofa lagi.Apapun, yang jadi sudah jadi. Masa dulu biasalah nak naik. Pakai apa pun ‘bole’. Kini sudah popular, bolehlah demanding sikitkan. Mau tutup-tutup gitu.

0 comments:

Post a Comment

Recent Posts