'BlogArchive' Peminat Mual Tengok Aksi Manja Eina Azman & Afiq Muiz Di Sunway Pyramid ~ My Channel Network

Tuesday, December 11, 2012

Peminat Mual Tengok Aksi Manja Eina Azman & Afiq Muiz Di Sunway Pyramid

14 comments
Lihat video dibawah :
Pada pagi selasa yang lalu kami menerima email dari salah seorang pembaca yang mengatakan terserempak dengan kelibat 2 orang pelakon yang khabarnya pernah menafikan mereka sedang bercinta.


Eina Azman & Afiq Muiz adalah kelibat merpati sejoli yang berjaya menarik perhatian beberapa pengunjung di pusat membeli belah Sunway Pyramid. Bukan kerana mereka ini pelakon, tetapi apa yang menarik perhatian ialah aksi memualkan yang telah ditonjolkan dikhayalak ramai.

Menurut pengirim email ini dia dan beberapa orang rakanya yang berada di Sunway pyramid pada malam Isnin (3 Dis 2012) yang lalu terserempak dengan kelibat Eina Azman & Afiq Muiz yang kelihatan begitu mesra sekali berpimpingan tangan. Jelas email yang dikirimkan tadi adakalanya aksi kemesraan yang ditunjukan oleh 2 pelakon Mimpi Cinderella ini membuatkan dirinya dan juga rakanya merasa mual akan aksi ‘lakonan’ yang ditunjukan pelakon baru tersebut.



Memetik tulisan email yang dikirimkan.

“Yela manaya tak senonoh. Selamba badak je diorang berpelukkan masa nak naik eskalator dekat Sunway Pyramid tu. Cukupla setakat pegang tangan kalau nk menunjukkan yang korang tu tengah bercinta. lagipun tau la masa tu dah dekat pukul 11 malam lebih, tapi agak-agakla nk bermesra pun. Diorang ingat tak ada orang nampak apa. Mual ok tengok aksi diorang tu.”

Tambah pengirim email ini lagi aksi tersebut sempat dirakamkanya. Walaubagaimanapun gambar yang dirakamkan itu hanyalah dari jauh sahaja tanpa menampakkan wajah Afiq Muiz.

Diakhir email ini sempat juga pengirim email meninggalkan pesanan buat Eina Azman & Afiq Muiz.
“Ni la artis baru Malaysia, berlakon dah la tahap sendu. tapi perangai tak pandai nak bawa diri. Bila tegur kata sibuk nak ambil hal korang. Tapi kalau dah aksi memualkan tu korang tunjukkan dekat tempat awam macam tu memang patutla kena tegur. ok byee”..

14 comments:

  1. Anonymous

    xpayahlh sibuk hal peribadi org.... ukur baju kt bdn sendiri dulu... Mcmlh diri tu perfect sgt smpi xpernah buat salah......

    Reply
    Replies
    1. artis nie antara org y ptut mberi contoh yg baik pd masyarakat.. rsenye tuan punye emel tu dh mberi tguran dgn lemah dgn mghntar emel... jd tdk tmbul sbuk hal org ke ape.. dh artis tuu..tnjukkn cntoh yg baikla...

    2. inilah percakapan org jahil..klu cam tu..better nnti ko mati..ko urus jenazah ko sendiri..mndi sndiri..kapan sndri..gali kubur sendiri..xyah susah kn orang..

    3. betul-betul....

  2. buat apa jadikan artis contoh?? da terang2 x boleh jadi contoh.

    Reply
  3. nk jadi public figure ni mmg byk cabaran. salah satu adalah harus menjaga imej yg sgt baik. ya...mmg tu hal peribadi mereka tp org xkan amek peduli klu org tak kenal, betul x? selagi org tegur tu maksudnya, org masih mengambil berat. tggulah bila dah jadi artis lingkup, sorang pun xkan heran dah.

    Reply
  4. WATEVER,,................... sal bola malam tadi malaysia lawan thailand wat wa lagi sakit hati dari email ni.. pengadil korea puikkk!

    Reply
  5. rasanya x payah la kta nak myibuk hal org lain, ye mmangnya mereka adalah pelakon, ttapi anda kenala ingat yang mereka juga adalah insan biasa, dan mereka jg ingin melakukan apa yg anda buat, at least mereka tidak hipokrit....

    Reply
  6. lumrah manusia xpernah lekang dgn perasaan iri hati,cemburu...Oleh sbb mereka bdua nie artis,apa yg mereka buat semua nmpk buruk pd pndgn masyarakat..cuba tnya org yg beri email 2...dia xde bf/gf ker? menipu la klu mereka xpernah beraksi sama mcm artis di atas,silap2 lg parah...huhuhuhu.. igt ckit,1 jari tunjuk pd artis 2,4jari lg pd yg tukang email.. klu rse artis 2 wat slh,xsuka,tegur la depan2,knape diamkn perilaku mereka..pastu ambil gmbr aibkn hal org..kn bdosa..renung2kn..

    Reply
  7. yg mengadu dpt dosa...yg sebarkan dpt dosa...yg buat dpt dosa....inilah dunia hiburan yg dilaknat!

    Reply
  8. bile da jd artis,tkntut pun 1 dunie tahu... sblom jd artis,tberak at mall pun xde sape nk kesah... jd xpayah la nk sibok2 hal org.. doa kn je dorg dpt hdyah... ag bbloi dr mngtuk mnbh dosa...

    Reply
  9. Apply jd reporter bertauliah la klau bminat sgt nk jd paparazzi , brebaloi jgk tnggu gaji tiap2 bulan . :)

    Reply
  10. eles.... ni kes jeles la tue...mesti yg menyibuk ni perempuan kn...dh minat kt afiq so geram ler tgk dpn mata yg afiq dh bercinta....dgn eina plk tu...!! hahahaha... cian..! huhuuhuhuhu.....

    Reply
  11. Bagus org yg berani tegur. at least nanti dorang tu beringat. kita ni bukan nak jaga tepi kain org. tapi sememangnya budaya "jaga tepi kain org" ni la dapat membendung gejala jenayah and segala gejala negatif. Budaya "ala.. yg nak sebuk2 tu kenapa?" , eleh, yg menegur tu macam la baik sgt". patut di buang jauh2. se elok2nya amalkan budaya tegur menegur, pesan berpesan sebab manusia ni mudah lupe.. sekian,,.

    Reply