Rozita Che Wan Sahkan Berkahwin Dengan Dato K

on 3:44 AM
Lihat video dibawah :
Akhirnya desas desus perkahwinan Rozita Che Wan dengan Datok K telah terbongkar dengan tersiarnya gambaq mereka berdua. Gambar tersebut telah di dedahkan oleh Rozita sendiri kepada wartawan yang hadir dalam sidang akhbar yang di adakannya petang kemarin bagi menjelaskan segala desas desus mengenai dirinya dan Dato K….

Menurut Rozita perkahwinannya dengan Dato K adalah di buat atas pilihan dirinya sendiri bukan paksaan dari sesiapa. Maka beliau berharap segala khabr angin yang melanda seminggu dua ini akan terjawab dengan pengakuannya itu.

Rozita yang turut di temani suaminya Datok Kumar juga telah memberi gambar intim dengan suaminya di bawah sebuah pokok di depan rumah mereka kepada wartawan yang hadir.


Gambar intim Dato K dan isterinya Rozita Che Wan yg di ambil oleh cucu Dato K mengunakan kamera hangphone di bawah pokok hadapan rumah mereka.

Berita Sebetulnya

Dalam 1 perkembangan yang lain Kakak kepada laki Siti Norhaliza telah menawarkan wang RM100ribu kepada sesiapa yg dapat membuktikan kebenaran adiknya si K telah berkahwin dengan janda meletup yang bergetah lagi mengiurkan iaitu pelakon Rozita Che Wan.0 comments:

Post a Comment

Recent Posts