[10 Foto] : Disebalik Tabir Pembikinan Filem Seram

on 12/15/2012
Hilang seram!

Hilang seram terus bila melihat gambar disebalik tabir filem-filem seram klasik ini!
Laporan asal
Read More...

[4 Foto] : Toya Chiba Berani Ambil Gambar Tsunami

on 12/15/2012
Ambil gambar betul-betul time kejadian dan merasai-nye sekali! Lelaki ini adalah Toya Chiba, keberanian-nye yang tahap gile boar buat kami salute him! Lagi gambar ambil gambar Tsunami secara dekat after the jump.
Read More...

[12 Foto Cool!] : Koleksi Gambar Seni Silent World

on 12/15/2012
Ini adalah koleksi gambar kesenian oleh dua orang artis, Lucie dan Simon. What if 2012 is really separa kiamat dan apa akan jadi selepas itu jika populasi manusia hanya tinggal 1/3. Ini dapat digambarkan melalui gambar-gambar ini. Cambest pun ade. Gambar penuh selepas ini.
Read More...

[6 Foto Gila!] : Seni Grafiti Yang Berani Mati

on 12/15/2012
Kalau dah kreatif, tinggi mana pun tempat tu tetap berani. Gambar penuh selepas ini.
Read More...

[8 Foto] : Perkahwinan 7 pasangan kerdil di China

on 12/15/2012

Dalam suasana ekonomi sekarang, majlis perkahwinan beramai-ramai adalah satu plan yang baik. 7 pasangan kerdil berasal dari China ini telah berkahwin beramai-ramai dan ia disambut meriah. Kenape Malaysia tak buat macam ni? Kan lebih jimat. Kite nak elak maksiat, tapi nilai hantaran semakin meningkat tinggi, majlis mahukan yang grand, lepas kahwin menanggung hutang pule. Haih.








Read More...

[7 Foto] Awie buka kelab malam Malai Rock Station Bistro Ipoh?

on 12/15/2012

Sedang kecoh di forum Cari apabila kaki gosip mempertikaikan gambar di atas. Menurut kaki-kaki gosip di Cari, gambar di ambil dari fanpage kelab malam milik Awie bernama Malai Rock Station Bistro, Ipoh. Walaupun majlis yang disambut ialah majlis hari jadi dan pertandingan pakaian tercantik, jelas majlis tersebut di jalankan di tempat sebegitu pasti mengundang parti minum air beralkohol. Kite tunggu jawapan dari Awie sendiri mengenai gosip ini. Gambar penuh selepas ini.







Sumber dipetik:
Read More...

Recent Posts